Octubre 2017 i metamorfosi kafkiana "on fire"

 

Seguint l'energia de les espirals que han marcat aquest (q portem) d'any, cicle, aqui i ara... 

Tot comença amb una mala descàrrega q et paralitza tot... tecnologia? Valors? o Mercuri :)

El q veig són seqüències familiars diferents, serà la llum o el pas del temps? De les tempestes de dols d'octubre i novembre amb els seus pùrpures cancerígens compensats per les masses grises de bloqueig...em quedo amb els subtils raigs de sol que si apereixen ningú els para.

 

Inmersa en un marató existencial dels esdeveniments que hi ha a la meva estimada ciutat, tots treballem les pedres, la meva obra en busca de les precioses i carcasses de diamants no oblidarà mai que ara som dones de pedra que per dins hi existeixen infinits cosmos.

DONES DE PEDRA DE BARCELONA 2005-2016

 

 

Presentat projecte de DONES DE PEDRA DE BARCELONA pel PREMI CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA d'aquest any, en els espais públics i amb el lema "VULL CAMINAR TRANQUIL:LA"  

 

Tot un somni i repte a assolir, poder fomentar la reeducació, a través de la SENSIBILITZACIÓ, IMPLICACIÓ, REFLEXIÓ, i fer front a l'assetjament sexual, combatre les desigualtats entre homes i dones i les situacions d'abús de poder vers les dones... Aquí teniu els word que hi reuneix tot i que recomano llegir...

 

Descarga
Microsoft Word - DONES DE PEDRA DE BARCE
Documento Adobe Acrobat 3.8 MB

Stone WOMAN of Barcelona 2005-2015

Sunday's morning walking around with my mother when I was a child through Barcelon'as streets... finding a lot of women sculptures. Their FORCE, their SENSIBILITY HIDDEN in the STONE... Their carefully lines and femenine designed shapes divined touched with the light of Barcelona's sky. How they change under a storm of winter, and smile in the sprintemps .. And there are a lot, sometimes you can see them and sometimes you have to persuade the space and building to show these little treasures.

In 2005 I began to remember this inputs working in Petritxol's street... but it was in 2011 when I retourned to my cibershoot HD cam, touched by life in a necessary metamorfosed stone woman to survive in the middle of the crisis... every time also stronger.

October and November, the Death mounths were the start point shadow's game, windy and cool... And I persecue all I remembered but like a surealist laberinth loop there were more and more... 

In the sprintemps of 2012 and also in 2013 light was present with their colors since last serie of photography' sessions that the work and time has converted the past in the present, the emotions in realities and the art in the simply sights of city's symbols. For me and by me.

 

 DONA DE PEDRA... durant sis mesos, 2 anys, 11 vides... aguantar el CEL?... o deixar-ho caure!!!!!!!! Les energies es decanten fora de la nostra consciència a direccions que ens és impossible de controlar... com el nostre Einstein deia... i una cosa que he llegit a una revista a la perruqueria aquest matí primaveral "L'única guerra que es guanya amb la retirada és amb una dona"

 

Fins el proper octubre de dol... anyoraré buscar per les taulades i carrers, llocs insòlits de Barcelona les que em queden per capturar amb el meu ull felí, les que sé que més endavant em tornaran a hipnotitzar per la seva bellesa, per la proximitat als meus records, origen i família

... el passat, que hi és com una dona de pedra, dintre meu... i que hi és dins nostre...

 

27.3.2013

 

Missió impossible no veure-les per Barcelona per tot arreu... s'amaguen, hi són.

Dona de Pedra i a vegades de Plastelina, cada textura en la seva essència conceptual i emocional més pura... La de Diamant, és la més trascendental, a la que aspira la nena que de gran va apendre a ballar amb disfresses i fer màgia amb les sorres de les nostres platges, les petxines i les pedres.

 

Compartir i crèixer individualment és allò que hi dóna l'equil.libri de les formes i les tonalitats.. llum tormenta i solejat-ombra o foscor i explosió cromàtica celestial enviant missatges del mès enllà... Una espiritualitat en els contorns i les expressions facials, el desgast i la recuperació... Puressa i antiguitat, art i utilitat estètica... converteixen una imatge sense tancar (per la multitut de probabilitats i la quantitat infinita de mirades que les atraparan o les deixaran escapar)

  

La llum d'Hivern amb el seu resplandor de cel ennubolat sumen i sumen els dies d'Octubre fins a Març, només uns dies de llum amb un signigicat, com tot, una numerologia cósmica per entendre la sincronicitat de la vida vinculada als fets i les experiències que es graven per tota la eternitat.

 

  

All Images are Copyrighted by mireiart11 2013 and mireiart11 2014 Safe Creative

 

Registre Propietat Intel.lectual
Registre Propietat Intel.lectual