art meeting point

Takis al MACBA: Art multisensorial :)

Artista desconegut però que hi va marcar l'art experimental del S.XX i sobretot Seixanta's tant a Nova York, París i altres ciutats del món. Un "indagador" dels efectes sonors, explorador dels volums i el magnetisme, l'electricitat i la energia i les formes subtils, les ombres... jugant amb el ferrro, metall o peces reciclades amb els que construïr obres del seu imaginari conceptual perfectes als missatges i sensacions que hi vol recrear. Xapó d'Exposició!!!

https://www.macba.cat/en/exhibitions-activities/exhibitions/takis

Women by National Geographic al Cercle

Hi sobren les paraules per descriure aquesta sel.lecció d'imatges que hi parlen per sí soles i que són obligades de hi veure. Fantàstica exposició que hi mostra escenes impactants de les dones en cultures i entorns de contrast, jugant amb el temps i el futur...tècnicament, perfectes. Trencant anonimat de dones activistes de grans projectes al món, genial!

Monet i l'Experiència Immersiva al Museu d'Arts Digitals

https://idealbarcelona.com/  Un bon recorregut per la història del pintor, les seves ciutats i sobretot les seves sensacions pictòriques on endinsar-se en el seu imaginari particular. Bo per somiar i fer visioteràpia ;) amb peques millor !!!!!!

Registre Propietat Intel.lectual
Registre Propietat Intel.lectual