painting 

Painting textures mixing Barcelona's BEACH SAND, shells, sea stones and semiprecious stones.. with an energetic own style :)

"Dues cares de la vida en llum i foscor, d'un nèixer a un re-nèixer en flowing constant, dessendressat o coordinat, lliure o atrapat, efecte quarz rosa Vs àgata: una espiral energètica ?... molècules sense sortida, això sí, a la vora del mar"

 

"Two faces of life in light and darkness, from be born to revive in constant flowing, untidy or coordinated, free or caught, pink quartz effect Vs agate: an energetic spiral or hold prisoner energy?... molecules without exit, even though at the seashore" 

Descarga
1,2,3 Sea Spirals Jul 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat 5.0 MB

Ask for more technique sheets of my paintings at mireiart11@gmail.com ;) 

Corrents Marines Zen

Descarga
CATALEG maig 2018.zip
Archivo comprimido formato ZIP 25.4 MB

Línea de Corrents Marines Terapèutiques, Relaxants, Purificadores i Neutralitzadores de males energies (veieu els links de les propietats de minerals, quarzs i altres gemmes com l'ull de tigre, àgata, turqueses, ... i les bases de la colorteràpia en cooltur-e...)

fengshui+

Pintura "feng shui" és senzillament PINTURA ENERGÈTICA... Basada en una filosofia de vida de FLUÏR I RENOVAR-SE, de CRÈIXER i EVOLUCIONAR cada dia amb l'energia del Cosmos... L'element aigua i la força del Mediterrani... amb l'èsser descobert més antic en fòssils: una càrrega energètica més enllà dels sentits i el conscient... de l'ànima... encara tan desconeguda... Quadres en l'espai amb resposta energètica el temps i el sentit... existencial clau.

 

Tots els quadres fen shui porten efectes de llum a través de pedres semiprecioses, la majoria Quarz i d'altres elements com poden ser pigments, Swarovskys o lluentons que fan enlluernacions depenent de la llum i l'angle de visió. També alguns d'ells (Tao Evolution 2007, Corrents Marines Noves, ...) porten FOSFORESCENT creant traços en formes que s'enlluernen desprès de carregar-se amb la llum, a les fosques.

Elements mòbils com a símbol del dinamisme de la vida... interactuar amb l'observador. Porcel.lana rusa i d'altres elements reciclats del meu passat. Detalls i aperentment coses i objectes insignificants que hi guarden tot un microcosmos conceptual i visual.

mireiart barcelona

Registre Propietat Intel.lectual
Registre Propietat Intel.lectual