painting 

Painting textures mixing Barcelona's BEACH SAND, shells, sea stones and semiprecious stones.. with an energetic own style :)

"Dues cares de la vida en llum i foscor, d'un nèixer a un re-nèixer en flowing constant, dessendressat o coordinat, lliure o atrapat, efecte quarz rosa Vs àgata: una espiral energètica ?... molècules sense sortida, això sí, a la vora del mar"

 

"Two faces of life in light and darkness, from be born to revive in constant flowing, untidy or coordinated, free or caught, pink quartz effect Vs agate: an energetic spiral or hold prisoner energy?... molecules without exit, even though at the seashore" 

Corrents Marines Zen

Línea de Corrents Marines Terapèutiques, Relaxants, Purificadores i Neutralitzadores de males energies (veieu els links de les propietats de minerals, quarzs i altres gemmes com l'ull de tigre, àgata, turqueses, ... i les bases de la colorteràpia en cooltur-e...)

fengshui+

Pintura "feng shui" és senzillament PINTURA ENERGÈTICA... Basada en una filosofia de vida de FLUÏR I RENOVAR-SE, de CRÈIXER i EVOLUCIONAR cada dia amb l'energia del Cosmos... L'element aigua i la força del Mediterrani... amb l'èsser descobert més antic en fòssils: una càrrega energètica més enllà dels sentits i el conscient... de l'ànima... encara tan desconeguda... Quadres en l'espai amb resposta energètica en el temps i el sentit... existencial clau.

 

Tots els quadres feng shui porten efectes de llum a través de pedres semiprecioses, la majoria quarz i d'altres elements com poden ser pigments, Swarovskys o lluentons que fan enlluernacions depenent de la llum i l'angle de visió. També alguns d'ells (Tao Evolution 2007, Corrents Marines Noves, ...) porten fosforescent creant traços en formes que s'enlluernen desprès de carregar-se amb la llum, a les fosques.

Elements mòbils com a símbol del dinamisme de la vida... interactuar amb l'observador. Porcel.lana rusa i d'altres elements reciclats del meu passat. Detalls i aperentment coses i objectes insignificants que hi guarden tot un microcosmos conceptual i visual.

mireiart barcelona

Registre Propietat Intel.lectual
Registre Propietat Intel.lectual